محققان دریافتند که ریست کردن گوشی به حالت کارخانه همه اطلاعات را حذف نمی‌کند!

زمانی که شما می‌خواهید گوشی‌های قدیمی‌تان را بفروشید و یا آن را به یک دوست یا یکی از اعضای خانواده‌تان بدهید، قطعا گوشی‌تان را به حالت کارخانه ریست می‌کنید تا اطلاعات شخصی‌تان در دسترس سایر افراد قرار نگیرد. با این کار اطمینان می‌یابید که همه‌ داده‌های موجود از قبیل عکس‌ها، مخاطبین، داده‌های ذخیره شده برنامه‌ها و تنظیمات حذف می‌شوند. زمانی که پس از ریست، گوشی را چک می‌کنید می‌بینید که هیچ داده‌ای وجود ندارد و کاملا خالی است. با این حال به گفته محققان دانشگاه کمبریج، مشخص شده که با ریست کردن به حالت کارخانه همه‌ اطلاعات و داده‌های گوشی حذف نمی‌شود و هکرها یا متخصصان کامپیوتر می‌توانند برخی داده‌ها را از گوشی بازیابی کنند.

گزارشی از ITNews

پژوهشگران دریافتند فایل ذخیره‌سازی کلید رمزگشایی بر روی دستگاه‌ها در طی تنظیم مجدد کارخانه به طور کامل حذف نخواهند شد. با دسترسی به آن فایل، یک هکر ممکن است “crypto footer” را بازیابی کند و با استفاده از پین کاربر به صورت آفلاین دستگاه را رمزگشایی نماید.

 محققان ادعا می‌کنند که پس از ریست کردن به حالا کارخانه توانستند به داده‌هایی که به نظر حذف شده بودند، دسترسی پیدا کنند، مانند عکس‌ها، فیلم‌ها، پیام‌های متنی و در برخی موارد حتی رمزهای تأیید اعتبار گوگل، که با این داده‌ها می‌توانند به اطلاعات قبلی کاربر و همچنین سرویس‌های ایمیل کاربر در گوگل دست پیدا کنند. به نظر می‌رسد که این مشکل تنها بر روی دستگاه‌های اندرویدی است، البته مشخص نیست، شاید محققان فقط بر روی دستگاه‌های اندرویدی این موضوع را بررسی کرده‌اند و هنوز سیستم‌عامل‌های دیگر را بررسی نکرده‌اند و یا شاید تنها دستگاه‌های اندرویدی چنین مشکلی دارند. در هر صورت بیش از 500 میلیون گوشی در معرض خطر هستند، اما امیدواریم که گوگل در صدد رفع این مشکل اقدام کند.

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *