چرا نمی‌توانیم تصاویر موجود در آیفون را حذف کنیم؟ (به همراه راه حل این مشکل)

بعد از سال‌ها می‌توانستید از قابلیت مدیریت عکس‌ها در دستگاه iOS فقط با نصب یک درایو فلش استفاده ‌کنید، به طور ناگهانی دیگر نتوانستید تصاویر را به همان روش از دستگاه خود حذف کنید. در این آموزش به شما نشان می‌دهیم که چگونه می‌توانید آیفون‌تان را دوباره رام کنید و فایل‌های خود را مدیریت کنید.

مشکل چیست؟
در نسخه‌های قبل از iOS 8.3 چنین مشکلی نه در آیفون یا آیپد و یا دیگر دستگاه‌های اپل وجود نداشت و بدون مشکل عکس‌ها و فیلم‌ها از دستگاه حذف می‌شد و در حافظه ذخیره سازی دستگاه باقی نمی‌ماند. معرفی کتابخانه تصاویر آی‌کلاد در سیستم‌عامل iOS 8.3 امکان دسترسی به تصاویر و فیلم‌ها را در دایرکتوری مدیریت آی‌کلاد تغییر داد. اگر این کتابخانه را بر روی دستگاه نصب کنید، پس از این تغییر شما دیگر نمی‌توانید یک عکس را از دستگاه خود حذف کنید. هر چند همیشه می‌توانید با استفاده از اپلیکیشن عکس، به راحتی تصاویر را از روی دستگاه خود حذف کنید. این تغییر نه تنها عمل ساده و دستی مرتب کردن عکس‌ها و حذف آسان آنها را از طریق کامپیوتر از بین برد بلکه وارد کردن و سپس حذف رسانه از طریق هر برنامه‌ای را نیز غیر فعال کرد. تا زمانی که در دستگاه‌تان یک حساب کاربری مدیریت تصاویر آی‌کلاد فعال باشد این وضعیت ادامه خواهد داشت، در این صورت شما نمی‌توانید فایلی را حذف کنید مگر اینکه از طریق تلفن این کار را انجام دهید.

راه حل چیست؟
ممکن است راه‌حل را اینگونه حدس زده باشید: اپلیکیشن مدیریت تصاویر آی‌کلاد بر روی دستگاه iOS را غیرفعال کنید و به صورت دستی فایل‌های خود را مدیریت کنید و یا از یک برنامه مدیریت شخص ثالث مانند Picasa استفاده کنید. ولی نه! لازم نیست آی‌کلاد را به طور کامل غیرفعال کنید، می‌توانید همچنان از آی‌کلاد در لیست مخاطبین، تقویم و همچنین توابع دیگر استفاده کنید، ولی باید گزینه‌های بک‌آپ گیری و به اشتراک گذاری تصاویر را غیرفعال کنید. ما واقعا علاقه داشتیم که راه بهتری برای حل این مسئله وجود داشت ولی متاسفانه شما باید بک‌آپ گیری و به اشتراک گذاری راحت فایل‌ها توسط برنامه مدیریت تصاویر آی‌کلاد را قربانی این مشکل کنید. به دلیل اینکه زمانی که مدیریت تصاویر آی‌کلاد فعال هست هیچ راهی برای امکان دسترسی به سیستم وجود ندارد.


برای غیر فعال کردن مدیریت تصاویر آی‌کلاد در دستگاه IOS مراحل زیر را طی کنید:

Settings -> iCloud -> Photos

سپس تیک گزینه ” iCloud Photo Library ” را بردارید. اصلا لازم نیست که گزینه‌های “My Photo Stream”، “Upload Burst Photos” و “iCloud Photo Sharing” را غیرفعال کنید، تنها با برداشتن تیک قسمت کتابخانه تصاویر آی‌کلاد، مشکل‌تان حل می‌شود.
زمانی که تنظیمات بالا را انجام دادید به راحتی و به صورت دستی می‌توانید عکس‌های خود را مدیریت کنید، بدون اینکه نیازی به راه‌اندازی مجدد سیستم عامل iOS دستگاه داشته باشید، بلافاصله پس از این تغییرات، مجوزهای دسترسی دستگاه تغییر خواهد کرد و به راحتی می‌توانید اقدام به حذف تصاویر آیفون خود کنید.

منبع نوشته:HOWTOGEEK

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *