آموزش بازگرداندن ایمیل ارسال شده در Gmail


اغلب برای همه‌ ما اتفاق افتاده که پس از ارسال ایمیل منصرف می‌شویم و می‌خواهیم به عقب برگردیم یا لااقل آن را ویرایش کنیم، در حال حاضر این امکان در جیمیل وجود دارد. با خواندن این مقاله خواهید آموخت که چگونه دکمه بسیار مفید Undo را فعال کنید.

چرا این کار را انجام می‌دهیم؟
خیلی وقت‌ها اتفاق می‌افتد که درست پس از ارسال ایمیل یادتان می‌افتد چیز مهمی را فراومش کردید، فایلی را ضمیمه نکردید، نام خودتان را اشتباه نوشته‌اید، غلط املایی احمقانه‌ای داشته‌اید و یا اصلا از متن ایمیل‌تان خوشتان نیامده و می‌خواهید آن را ویرایش کنید ولی بعد از اینکه روی دکمه ارسال کلیک می‌کردید همه چیز تمام می‌شد و فرصت هیچ ویرایشی را نداشتید. شاید این اشتباهات مربوط به کارتان باشد و تکرار آنها سبب شود که به عنوان کارمندی بی‌دقت شناخته شوید.
اگر کاربر جیمیل هستید پس شانس آوردید! به دلیل وجود چنین مشکلاتی پس از سال‌ها آزمایشگاه گوگل در نهایت دکمه Undo را برای بررسی دوباره ایمیل‌ها قرار داده است. این ترفند جزئی در منو تنظیمات می‌تواند بسیار مفید باشد، وقتی که فایل ضمیمه را فراموش کردید می‌توانید ایمیل ارسال شده را برگردانید دوباره آن را ویرایش کنید و بار دیگر ارسال نمایید.

فعال سازی دکمه Undo
برای فعال کردن دکمه Undo پس از اینکه به اکانت جیمیل خود از طریق وب (نه موبایل) وارد شدید به منوی تنظیمات که در قسمت بالا گوشه‌ سمت راست به صورت چرخ‌دنده هست بروید و سپس گزینه ” Settings ” یعنی تنظیمات را از منو انتخاب کنید.

در این قسمت در تب ” General” به سمت پایین حرکت کنید تا گزینه ” Undo Send” را مشاهده نمایید. در این قسمت تیک گزینه ” Enable Undo Send” را بزنید و پس از آن گزینه ” Send cancellation period ” را می‌بینید، گزینه‌هایی که در حال حاضر در این قسمت وجود دارند 5، 10، 20 و 30 ثانیه هست برای مثال اگر 5 ثانیه را انتخاب کنید تا 5 ثانیه می‌توانید ایمیل‌تان را لغو و ویرایش کنید که توصیه می‌کنیم گزینه 30 ثانیه را انتخاب کنید تا مدت زمان بیشتری وقت داشته باشید. پس از اینکه این موارد را انجام دادید در قسمت پایین صفحه‌نمایش گزینه ” Save Changes” را کلیک کنید تا تنظیمات موردنظرتان اعمال شود.

Undo چگونه کار می‌کند؟

این ویژگی جدید خیلی پیچیده نیست بلکه در واقع یک مکانیسم بسیار ساده است: جیمیل به سادگی ایمیل ارسال شده شما را به اندازه مدت زمان انتخابی‌تان به تاخیر می‌اندازد به طوری که یک پنجره در اختیار شما قرار می‌گیرد و این پنجره تا مدت زمان مشخصی در اختیار شماست که در این زمان شما می‌توانید ایمیل ارسالی را لغو کنید و پس از ویرایش ارسال کنید و یا به طور کلی مانع ارسال آن شوید. پس از گذشت مدت زمانی مشخص، ایمیل شما به صورت عادی ارسال می‌شود و دیگر نمی‌توانید آن را بازگردانید، زیرا ایمیل شما از سرورتان به سرور ایمیل گیرنده منتقل می‌شود.

پس از اینکه شما این تنظیمات را فعال کردید هر زمانی که ایمیل ارسال می‌کنید یک پیغام به این شکل نمایش داده می‌شود : “Your message has been sent.” box: “Undo”.

نکته بسیار مهم در اینجا این است که اگر از صفحه‌ای که در آن این پیغام نمایش داده شده به صفحه‌ای دیگر بروید (حتی در خود جیمیل) گزینه Undo حذف خواهد شد برای مثال شما در قسمت Sent Mail هستید و پس از ارسال ایمیل با اینکه از زمانی که انتخاب کردید هنوز باقی مانده است اما به قسمت Inbox می‌روید و یا همان ایمیل ارسالی را باز می‌کنید، در این صورت دیگر گزینه Undo را نخواهید دید و نمی‌توانید ایمیل ارسالی را لغو کنید.
پس اگر بعد از ارسال ایمیل می‌خواهید آن را باز کنید تا مطمئن شوید که غلط املایی ندارید و یا فایل ضمیمه را فراموش نکرده‌اید، توصیه می‌کنیم ایمیل ارسالی را در تب جدید باز کنید تا لینک Undo را از دست ندهید! برای اینکار می‌توانید کلید CTRL را نگه دارید و سپس بر روی لینک ” View message” یا همان نمایش پیام کلیک کنید.
اکثر مواقعی که ایمیلی را ارسال می‌کنیم درست همان لحظه‌ای که دکمه ارسال را می‌زنیم ناگهان یادمان می‌افتد فایلی را که باید ضمیمه می‌کردیم فراموش کردیم و یا نکته مهمی را از یاد بردیم با این امکان جدید در جیمیل حداقل فرصتی دوباره در اختیارمان قرار می‌گیرد. از لحاظ زمان هم 30 ثانیه زمان خوبی برای بازبینی دوباره ایمیل است و بیشتر از این زمان کمی غیر منطقی است.

منبع نوشته:howtogeek

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *